			ram - ALIVE 2022	
151 001		Thursday, 31st March 2022 CHECK-IN OF ATTENDEES AND LATE REGISTRATION		
16h-20h		Check-in and hand-out of bags COMPLIMENTARY WELCOME COCKTAIL		
20h				
TIME		Friday, 1st April 2022		
TIME 8h-8h45	45 min	RESEARCH STREAM ROOM YOUNG SCIENTISTS' INFORMAL GET TOGETHER*	CLINICAL STREAM ROOM CLINICIANS' INFORMAL GET TOGETHER*	
9h-9h15	15 min		n and presentation of the Conference)	
9h15-10h	45 min		standing the amazing diversity of Leishmaniases	
10h15-10h45	30 min	ORAL COMMUNICATIONS (2):	KEYNOTE SPEAKER (JOSE JOAQUÍN CERÓN)	
101113-101143	30 111111	Genomics	Acute phase proteins as biomarkers in canine leishmaniosis	
10h45-11h15	30 min	COFFE	E-BREAK	
11h15-11h45	30 min	KEYNOTE SPEAKER (GÉRALD SPAETH) The LeiSHield consortium: An ecological genomics approach towards Leishmania biomarker discovery	ORAL COMMUNICATIONS (4):	
			Clinical and diagnostic, Treatment	
11h45-12h30	45 min			
		ORAL COMMUNICATIONS (5):		
12h30-13h15	45 min	Epidemiology, Clinical and diagnostic	0.1110.1.0.10.1.0.10.1.0.1.0.1.0.1.0.1.	
121130-131113	45111111		CLINICAL CASES (LEISHVETERS)	
13h30-14h30	1 hour	LUNCH		
1/1-70 151-	30 min		KEYNOTE SPEAKER (KATRIN HARTMANN)	
14h30-15h	30 min	ORAL COMMUNICATIONS (4):	Leishmania infection in dogs - what is different in non-endemic countries	
15h-15h30	30 min	Immunology, Treatment		
			POSTER PRESENTATION (10):	
15h30-16h	30 min	KEYNOTE SPEAKER (EDUARDO BERRIATÚA) Epidemiology of canine and human leishmaniosis in Europe: two sides of the same coin?	Epidemiology, Clinical and diagnostic, Treatment, Immunology, One Health framework	
16h-17h	1 hour	COFFEE-BREAK / POSTER	& COMMERCIAL EXHIBITION	
17h-18h	1 hour	ROUND TABLE - EPIDEMIOLOGY (KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS)	ROUND TABLE - DIAGNOSIS AND DECISION MAKING (KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS)	
20h		ALIVE DINI	NER & PARTY	
		Saturday, 2nd April 2022		
TIME	/F main	RESEARCH STREAM ROOM	CLINICAL STREAM ROOM	
8h-8h45	45 min	YOUNG SCIENTISTS' INFORMAL GET TOGETHER*	CLINICIANS' INFORMAL GET TOGETHER*	
9h-9h30	30 min	ORAL COMMUNICATIONS (4):	KEYNOTE SPEAKER (CLAUDIO BROVIDA) Kidney disease management in cases of leishmaniosis	
9h30-10h	30 min	Epidemiology and Treatment		
			ORAL COMMUNICATIONS (3):	
10h-10h30	30 min	KEYNOTE SPEAKER (ORIN COURTENAY) Advances in the One Health control of leishmaniosis	Feline Epidemiology & Clinical and diagnostic	
10h45-11h15	30 min	COFFEE-BREAK		
			POSTER PRESENTATION (16):	
11h15-12h30	1 hour 15 min		Clinical and diagnostic, Epidemiology, Treatment,	
		ORAL COMMUNICATIONS (7):	Immunology, One Health framework	
		Epidemiology, Clinical and diagnostic		
12h30-13h15	45 min		CLINICAL CASES (LEISHVETERS)	
13h30-14h30	1 hour	LU	INCH	
			KEYNOTE SPEAKER (LAURA ORDEIX)	
14h30-15h	30 min	ORAL COMMUNICATIONS (4):	That cutaneous problem is leishmaniosis: How can I correlate clinical signs to <i>Leishmania</i> infection?	
		Immunology, Prevention, Epidemiology	to Leisimania infection?	
15h-15h30	30 min		ORAL COMMUNICATIONS (4):	
15h30-16h	30 min	KEYNOTE SPEAKER (SHADEN KAMHAWI)	Treatment, Prevention	
		Pathogenesis of leishmaniosis through the lens of a vector sand fly		
		COFFEE-BREAK / POSTER	& COMMERCIAL EXHIBITION	
16h-17h	1 hour			
16h-17h 17h-18h	1 hour 1 hour	ROUND TABLE - IMMUNIZATION AND IMMUNOMODULATION	ROUND TABLE - THERAPY AND PREVENTION	
		(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS)	ROUND TABLE - THERAPY AND PREVENTION (KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) ONY (LEISHVETERS)	
17h-18h	1 hour	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) CLOSING CEREMO	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS)	
17h-18h	1 hour	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) CLOSING CEREMO Sunday, 3r	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) ONY (LEISHVETERS)	
17h-18h	1 hour 30 min	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) CLOSING CEREMO Sunday, 3r FREI THE OFFICIAL LANGUAGE OF	(KEY NOTE SPEAKERS + LEISHVETERS) ONY (LEISHVETERS) rd April 2022	